informatie@zondagsdrinkers.be zondag van 11:00u tot 12:30u

Catch me if you can

10.02.2019

Vandaag zijn we goed vertegenwoordigd en hebben allemaal een behoorlijke droge keel. Een Stella of een frisse Jupiler gaan er goed in. 

Eén is wel zenuwachtig gezien zijn drink-baan-onderbreking of DBO ingaat op de klok van 12!
Het is van het grootste belang dat tijdens een DBO geen drup alcohol wordt genuttigd. Een Mon Cheri kan de DBO-nemer al zeer duur te staan komen.
Goede vrienden als we zijn doen we er natuurlijk alles aan om het slachtoffer van dienst alsnog van zijn laatste van de week een uitzonderlijk exemplaar te maken.

Groot is Tischwoe’s vreugde als hij zowaar een halve liter van zijn favoriete vocht voor zijn neus krijgt. Nog groter echter zijn verontwaardiging als hij de officiële klok in de gaten krijgt en ziet dat hij exact 14 minuten de tijd krijgt om ze leeg te krijgen. Na die tijd is wat rest onherroepelijk verloren en kan het hem zelfs een boete kosten mits kostbaar bier niet mag verspild worden volgens onze harde maar rechtvaardige Zondagsdrinkerswetten.

Heden is er tevens een nieuwe kandidaat die het lot wil tarten en zich onoverwinnelijk waant tegenover de scherpe en controlerende mede-ZDs. ally gaat in eer en geweten van maandag 11 tot maandag 18 februari zijn liederlijk bestaan even op stand by zetten en op water en melk trachten te overleven.

Kunnen we de snoodaards op een zonde betrappen en moeten zij een blauwe flap voor het goede doel opzij leggen?
We gaan in elk geval ons best doen om hen op het rechte pad te houden.

IMG 3656

 

IMG 3665